еЛандо има нов офис

news_img

От началото на юли 2016 г. еЛандо разполага с нов офис във високото тяло на сградата на Главпроект – място с много традиции в областта на информационните технологии, предоставяща в 90-те години офис пространство на известната компания ProSoft, а през последните години – за компании като Acsior, ScaleFocus и Amexis.

Сградата се намира на ул. „Александър Жендов“ № 6, в непосредствена близост до Министерството на Външните Работи, множество банкови офиси и ресторанти. Дори името „Главпроект“ (идващо от „Главен Проект“) е много подходящо за компания за разработка на софтуер, като нас, фокусирана върху най-важните, главни по значение проекти за нашите клиенти. Въпреки, че е стара конструкция от миналия век, високата му част е обновена и напълно отговаря на настоящите нужди и изисквания, които имаме. Също така се вписва добре в практическия ни стил и прагматичен подход към нещата – винаги сме се стремели да се фокусираме се върху функционалността и реалните бизнес потребности, вместо да наблягаме на кича и ненужни и нефункционални излишества.

Сградата разполага с голямо място за хранене на приземния етаж – ресторант Дон Домат – отлично място за бърз работен обяд или за следобедна среща на чаша кафе. Сградата разполага и със собствени паркинзи отпред и в задния двор.

Желаете ли да обсъдим нещо?

Връзка с нас
info@elando.com
Главен офис, София +359 2 400 7220
Главен офис, София ул. "Александър Жендов" № 6, етаж 8, офис 802, София, 1113, България
Офис Шумен ул. "Съединение" № 39, етаж 2, Шумен, 9700, България
Офис Стара Загора бул. "Александър Батенберг" № 28, ет. 4, офис 26, Стара Загора, 6003, България
Офис Пловдив бул. "Христо Ботев" № 92Б, секция А, ет. 4, Пловдив, 4000, България